YEEES
Gör så här
1. Klyv humrarna på längden och tag ur köttet (även det mjuka köttet i huvudet). Knäck klorna så de blir lättare att ta ur vid bordet.
2. Lägg skalen i en form och låt dem rimma av.
3. Hacka lök,vitlök,chili och champinjoner fint. Skär hummerköttet i små bitar.
4. Fräs lök,vitlök,chili och champinjoner i smör. Lägg i hummerköttet och låt fräsa med en stund..
5. Strö över en nypa vetemjöl, rör runt och häll på grädden. Låt det koka ihop någon minut.
6. Smaka av med salt och peppar. Så här långt kan maten förberedas och det bör ta max ca: 40 minuter
7. Fördela stuvningen tillbaks i hummerskalen och strö parmesanosten över. Gratinera högs upp i het ung eller under grillvärme tills osten fått färg. Servera med en halv citron och ev. en rostad brödskiva. Detta moment tar ca 10 minuter
Har hittat receptet :) 45 minuter letande på recept.nu!
Blev riktigt hungrig av allt tittande :)
När detta receptet i halv 8 hos mig sändes så blev jag och Sandra riktigt sugna, har letat och letat, men idag då hittade jag de! Så inom en snart framtid blir det upp till bevis för hummern!
Swwiing
Swwiiiing
BRA ELIN! Dags för girlsnight snart då! :D